Cadeaus voor baby

1. Kleding.
Denk bij kleding goed na over het seizoen waar de baby in geboren gaat worden. Ga na wat de zwangere al heeft qua kledingmaten, soms krijgen ze veel kleine maten maar dit kunnen ook grote maten zijn. Blijf ong. in de marge 50 t/m 68, zodat het nog goed seizoensgebonden is. Kledingtips zijn:
- Rompers
- Sokken
- Boxpakjes
- Zomerjas/winterjas
- Mutsjes voor als ze net geboren zijn.
- Zachte broekjes
- T-shirts.2. Luiertaart.
Een luiertaart is een leuke en originele manier om luiers cadeau te geven. Door de luiers op te rollen, bij elkaar te binden en nog wat kleine cadeaus bij te voegen, heb je een mooi en handig cadeau om te overhandigen aan de zwangere.  Kijk voor tips bij het maken van een luiertaart op onze website.

Tip: als de luiertaart wat langer mag blijven staan als decoratie, kies dan voor een grotere maat luier, bijvoorbeeld maat 2 of 3.

3. Praktische cadeaus.
Er zijn vaak veel kleine, maar handige voorwerpen die een baby nodig heeft. Denk hierbij aan een nagelknipsetje, een thermometer voor in bad, hydrofiel luiers etc.
De aanstaande moeder zal hier zeker blij mee zijn, dit zijn dingen die vaak pas later gekocht worden.

4. Voor onderweg. 
Denk hierbij aan aankleding voor de wagen, zoals een buggyboekje of een autostoelspeeltje, die je over de gehele lengte van de maxicosi kunt binden. Ook zijn dekens een echte musthave om je wagen/maxicosi op te fleuren.
5. Muziekmobiel.
Een muziekmobiel kun je boven de box hangen die in de woonkamer staat. Hier zitten figuren aan die ze kunnen volgen, met een deuntje op de achtergrond. Dit is goed voor de zintuigen van een kind en ze worden er rustig van. Het ideale cadeau om leuk naar te kijken.